Chitosan and putrescine modulate reactive oxygen species metabolism and physiological responses during chili fruit ripening

Copyright © 2021 Elsevier Masson SAS. All rights reserved.

Détails bibliographiques
Publié dans:Plant physiology and biochemistry : PPB. - 1991. - 163(2021) vom: 31. Juni, Seite 55-67
Auteur principal: Ghosh, Arijit (Auteur)
Autres auteurs: Saha, Indraneel, Debnath, Subhas Chandra, Hasanuzzaman, Mirza, Adak, Malay Kumar
Format: Article en ligne
Langue:English
Publié: 2021
Accès à la collection:Plant physiology and biochemistry : PPB
Sujets:Journal Article Antioxidant defense Biostimulants Capsicum Cell wall hydrolyzing enzymes Polyamines Postharvest quality Antioxidants Reactive Oxygen Species Chitosan plus... 9012-76-4 Hydrogen Peroxide BBX060AN9V Ascorbate Peroxidases EC 1.11.1.11 Catalase EC 1.11.1.6 Superoxide Dismutase EC 1.15.1.1 Putrescine V10TVZ52E4