© The Author(s) 2013 Reprints and permissions: sagepub.co.uk/journalsPermissions.nav.
Détails bibliographiques
Publié dans: | Food science and technology international = Ciencia y tecnologia de los alimentos internacional. - 1998. - 20(2014), 6 vom: 15. Sept., Seite 405-19
|
Auteur principal: |
Gulfo, Rafael
(Auteur) |
Autres auteurs: |
Auleda, Josep M,
Moreno, Fabián Leonardo,
Ruiz, Yolanda,
Hernández, Eduard,
Raventós, Mercè |
Format: | Article en ligne
|
Langue: | English |
Publié: |
2014
|
Accès à la collection: | Food science and technology international = Ciencia y tecnologia de los alimentos internacional
|
Sujets: | Journal Article
Stages of concentration
concentration index
form factor
fractionated thawing
ice concentration
Ice
Monosaccharides
Solutions
Fructose
plus...
30237-26-4
Sucrose
57-50-1
Glucose
IY9XDZ35W2 |