In vitro assessment of physiological changes of watermelon (Citrullus lanatus) upon iron oxide nanoparticles exposure

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Détails bibliographiques
Publié dans:Plant physiology and biochemistry : PPB. - 1991. - 108(2016) vom: 06. Nov., Seite 353-360
Auteur principal: Wang, Yunqiang (Auteur)
Autres auteurs: Hu, Jing, Dai, Zhaoyi, Li, Junli, Huang, Jin
Format: Article en ligne
Langue:English
Publié: 2016
Accès à la collection:Plant physiology and biochemistry : PPB
Sujets:Journal Article Physiological changes Watermelon γ-Fe(2)O(3) NPs Antioxidants Ferric Compounds Fertilizers Monosaccharides Plant Proteins Chlorophyll plus... 1406-65-1 ferric oxide 1K09F3G675 Malondialdehyde 4Y8F71G49Q Peroxidases EC 1.11.1.- Catalase EC 1.11.1.6 Superoxide Dismutase EC 1.15.1.1