© The Author(s) 2014 Reprints and permissions: sagepub.co.uk/journalsPermissions.nav.
          
    
                  
        Détails bibliographiques
                  | Publié dans: | Food science and technology international = Ciencia y tecnologia de los alimentos internacional. - 1998. - 21(2015), 4 vom: 03. Juni, Seite 295-305
  | 
                  | Auteur principal: | 
      
        Monteiro, Maria Lúcia G
      (Auteur) | 
                  | Autres auteurs: | 
      
        Mársico, Eliane T, 
      
        Canto, Anna Carolina  V C S, 
      
        Costa-Lima, Bruno R C, 
      
        Lázaro, César A, 
      
        Cruz, Adriano G, 
      
        Conte-Júnior, Carlos A | 
                  | Format: |       Article en ligne
   | 
                  | Langue: | English | 
                  | Publié: | 
            
            2015
        
  | 
                  | Accès à la collection: | Food science and technology international = Ciencia y tecnologia de los alimentos internacional
  | 
                  | Sujets: | Journal Article
            Research Support, Non-U.S. Gov't
            Oreochromis niloticus
            magnesium chloride
            potassium chloride
            salt reduction
            sensory properties
            Sodium Chloride, Dietary
            Magnesium Chloride
            02F3473H9O
        plus...
            Potassium Chloride
            660YQ98I10 |