CuO nanoparticles facilitate soybean suppression of Fusarium root rot by regulating antioxidant enzymes, isoflavone genes, and rhizosphere microbiome

Copyright © 2025 Elsevier Masson SAS. All rights reserved.

Détails bibliographiques
Publié dans:Plant physiology and biochemistry : PPB. - 1991. - 222(2025) vom: 20. Mai, Seite 109788
Auteur principal: Wei, Dengqin (Auteur)
Autres auteurs: Zhang, Xingyuan, Guo, Yuantian, Saleem, Khansa, Jia, Juntao, Li, Mengshuang, Yu, Hanghang, Hu, Yuanyuan, Yao, Xia, Wang, Yu, Chang, Xiaoli, Song, Chun
Format: Article en ligne
Langue:English
Publié: 2025
Accès à la collection:Plant physiology and biochemistry : PPB
Sujets:Journal Article 16S rRNA and ITS sequencing Antioxidant enzymes CuO nanoparticles Fusarium oxysporum Isoflavone-related genes Rhizosphere microorganisms Soybean root rot Copper 789U1901C5 plus... cupric oxide V1XJQ704R4 Antioxidants Isoflavones