© 2022 The Authors. New Phytologist © 2022 New Phytologist Foundation.
Détails bibliographiques
Publié dans: | The New phytologist. - 1984. - 235(2022), 5 vom: 10. Sept., Seite 1913-1926
|
Auteur principal: |
Gao, Ying
(Auteur) |
Autres auteurs: |
Lin, Yujing,
Xu, Min,
Bian, Hanxiao,
Zhang, Chi,
Wang, Jingyu,
Wang, Hanqing,
Xu, Yaping,
Niu, Qingfeng,
Zuo, Jinhua,
Fu, Da-Qi,
Pan, Yu,
Chen, Kunsong,
Klee, Harry,
Lang, Zhaobo,
Zhang, Bo |
Format: | Article en ligne
|
Langue: | English |
Publié: |
2022
|
Accès à la collection: | The New phytologist
|
Sujets: | Journal Article
Research Support, Non-U.S. Gov't
DNA methylation
epigenetics
flavor volatiles
fruit aroma
fruit ripening
tomato
transcription factor
Fatty Acids
plus...
Plant Proteins
Transcription Factors
DNA
9007-49-2 |