Silencing of ascorbate oxidase results in reduced growth, altered ascorbic acid levels and ripening pattern in melon fruit

Copyright © 2020 Elsevier Masson SAS. All rights reserved.

Détails bibliographiques
Publié dans:Plant physiology and biochemistry : PPB. - 1991. - 156(2020) vom: 30. Nov., Seite 291-303
Auteur principal: Chatzopoulou, Fani (Auteur)
Autres auteurs: Sanmartin, Maite, Mellidou, Ifigeneia, Pateraki, Irini, Koukounaras, Athanasios, Tanou, Georgia, Kalamaki, Mary S, Veljović-Jovanović, Sonja, Antić, Tijana Cvetić, Kostas, Stefanos, Tsouvaltzis, Pavlos, Grumet, Rebecca, Kanellis, Angelos K
Format: Article en ligne
Langue:English
Publié: 2020
Accès à la collection:Plant physiology and biochemistry : PPB
Sujets:Journal Article Ascorbate oxidase Ascorbic acid Cucumis melo Ethylene Ripening Ascorbate Oxidase EC 1.10.3.3 Ascorbic Acid PQ6CK8PD0R