Comparative effect of salinity on growth, grain yield, water use efficiency, δ(13)C and δ(15)N of landraces and improved durum wheat varieties

Copyright © 2016 Elsevier Ireland Ltd. All rights reserved.

Détails bibliographiques
Publié dans:Plant science : an international journal of experimental plant biology. - 1985. - 251(2016) vom: 01. Okt., Seite 44-53
Auteur principal: Chamekh, Zoubeir (Auteur)
Autres auteurs: Ayadi, Sawsen, Karmous, Chahine, Trifa, Youssef, Amara, Hajer, Boudabbous, Khaoula, Yousfi, Salima, Serret, Maria Dolors, Araus, José Luis
Format: Article en ligne
Langue:English
Publié: 2016
Accès à la collection:Plant science : an international journal of experimental plant biology
Sujets:Journal Article Durum wheat Grain yield Salinity Water use efficiency δ(13)C δ(15)N Sodium Chloride 451W47IQ8X Carbon plus... 7440-44-0 Nitrogen N762921K75