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Aqueous ozone solutions for pesticide removal from potatoes

Aqueous ozone solutions for pesticide removal from potatoes

© The Author(s) 2016.

Détails bibliographiques
Publié dans:Food science and technology international = Ciencia y tecnologia de los alimentos internacional. - 1998. - 22(2016), 8 vom: 17. Dez., Seite 752-758
Auteur principal: Heleno, Fernanda F (Auteur)
Autres auteurs: de Queiroz, Maria Eliana Lr, Faroni, Lêda Ra, Neves, Antônio A, de Oliveira, André F, Costa, Luiz Pl, Pimenta, Gustavo G
Format: Article en ligne
Langue:English
Publié: 2016
Accès à la collection:Food science and technology international = Ciencia y tecnologia de los alimentos internacional
Sujets:Journal Article Potatoes Solanum tuberosum chlorothalonil degradation ozonated water quality Nitriles Pesticide Residues Pesticides plus... Ozone 66H7ZZK23N tetrachloroisophthalonitrile J718M71A7A
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