Salt-tolerance mechanisms induced in Stevia rebaudiana Bertoni : Effects on mineral nutrition, antioxidative metabolism and steviol glycoside content

Copyright © 2017 Elsevier Masson SAS. All rights reserved.

Détails bibliographiques
Publié dans:Plant physiology and biochemistry : PPB. - 1991. - 115(2017) vom: 01. Juni, Seite 484-496
Auteur principal: Cantabella, Daniel (Auteur)
Autres auteurs: Piqueras, Abel, Acosta-Motos, José Ramón, Bernal-Vicente, Agustina, Hernández, José A, Díaz-Vivancos, Pedro
Format: Article en ligne
Langue:English
Publié: 2017
Accès à la collection:Plant physiology and biochemistry : PPB
Sujets:Journal Article Chlorophyll fluorescence Mineral nutrition NaCl stress Oxidative stress Physiological response Stevia plants Steviol glycosides Antioxidants Diterpenes, Kaurane plus... Glucosides Minerals Reactive Oxygen Species stevioside 0YON5MXJ9P Sodium Chloride 451W47IQ8X